Задържаха служител на Община Несебър със 185 хиляди евро и 25 хил.

...
Задържаха служител на Община Несебър със 185 хиляди евро и 25 хил.
Коментари Харесай

Несебърски общинар е задържан със € 185 000 и 25 000 лв.

Задържаха чиновник на Община Несебър със 185 хиляди евро и 25 хил. лв..

Полицията и прокуратурата в Бургас изнесоха данни, че сумата е планувана за търговия с избор преди началото на предизборната акция.

" Вчера е получен сигнал, че лице е получило крупна сума пари за пазаруване на гласове ", сподели шефът на регионалната полиция Емил Павлов.

Те обаче не оповестиха в интерес на коя политическа мощ е била планувана предизборната търговия.

Претърсени са 4 адреса - 3 в Несебър и един в Равда.

Разследващите от една страна се похвалиха, че за пръв път са стигнали " до най-високото равнище ". Но незабавно по-късно споделиха пред медиите, че " това е доста комплициран развой за доказване " - дали ще свържат общинаря с изборна търговия. Затова и не се наемат да предвиждат дали ще желаят непрекъснат или даже прокурорски арест до 72 ч.

В момента индивидът е с полицейска мярка - до 24 часа, стана ясно от думите на прокуратурата и ОДМВР.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР